Staatsbezoek Koning en Koningin van België 

In nov ’16 tijdens een interimopdracht, werden we gevraagd om de derde dag van het officiële staatsbezoek van de Koning en de Koningin der Belgen aan de High Tech Campus Eindhoven te organiseren en te coördineren. We werkten nauw samen met zowel het Nederlandse Koninklijkhuis als het Koninklijk Paleis van België en de ambassade van België in Nederland. Als voorzitter en spreker van de dag verwelkomde Folkert Huysinga  Zijne Majesteit Koning Phillippe van België.

Waarom dit project?

De grootste uitdaging van dit project was om binnen zeer korte termijn vele verschillende partijen te laten samen werken: het Nederlands- en Belgische Koninklijk huis, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Eindhoven, politie, grote- en kleine bedrijven van High Tech Campus, leveranciers..… Partijen met een zelfde doel: een vlekkeloos te laten verlopen Staatsbezoek.

En… het is gelukt! Planning tot op de minuut, inspirerende verhalen, geweldig eten en drinken, blije gezichten en niet dat fout is gegaan. Niets? Bijna niets 🙂 Meer weten of kunnen we zo’n uitdaging met elkaar aangaan? Neem contact op !

Wat vindt onze opdrachtgever ervan?

Bezoek Belgisch staatshoofd aan High Tech Campus Eindhoven