Over Hearttarget

We hebben een breed scala aan (multinationale) klanten in EMEA & NAM met een groeiend netwerk van facilitators, consultants, veranderprofessionals en gedragsexperts.

Hearttarget is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven, een hightech ecosysteem dat bekend staat als “De slimste KM2”.

Voor elke opdracht dagen we ons netwerk uit en we creëren een toegewijd team van professionals die klaar staat om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Tegelijkertijd zijn we in staat om onze eigen high-performance teams op te zetten die lokaal werken (indien nodig in de lokale taal) of op afstand. We versterken elkaar om onze klant te versterken.

Wat is onze achtergrond?

Op 46-jarige leeftijd (2016) startte Folkert Huysinga met zijn bedrijf. Folkert is getrouwd en vader van 4. Met een bedrijfsachtergrond van meer dan 20 jaar in wereldwijde inkoop, facility- en vastgoedbeheer, fusies en overnames en verandermanagementdienste heeft Folkert in veel bedrijven gewerkt aan zowel soft- als hardskill ontwikkeling.

Folkert is zowel in Nederland als in de VS is opgeleid en hij heeft een graad in de hypno- psychotherapie.

Onze visie

We streven ernaar onszelf maximaal uit te dagen om onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijke uitdagingen.

Wij geloven dat we alleen het beste uit ons zelf kunnen halen als we dicht bij onze passie en toewijding blijven. Wanneer we dat doen, daarvan zijn we overtuigd, kunnen we onze klanten het beste helpen met hun uitdagingen.

Hearttarget: “Volg je hart en je zult je doel bereiken” is ons motto.

Onze waarden

We handelen altijd in volledige openheid en eerlijkheid

We komen onze belofte na

We handelen met respect voor anderen, onze natuur en ons welzijn

We streven ernaar om geluk en impact te creëren met alles wat we doen

Team and leadership challenges