“Happiness project” – watersport in Eindhoven

Als je 800 kinderen blij kunt maken, zou je dat dan doen? We hebben het samen met het Watersportverbond, High Tech Campus, Brunel, Eurest en de Gemeente Eindhoven tot stand gebracht. In 2019 voor het 3e jaar zeilen, kanoën en suppen op de vijver van High Tech Campus iEindhoven! Sport gecombineerd met technische uitdagingen voor kinderen in een waterlab. Allemaal op de slimste km2 tijdens de Dutch Technology Week! “Niet omdat het moet, maar omdat het kan!”

Wat is de uitdaging?

Eigenlijk is er geen uitdaging, het is alleen maar heel erg leuk 🙂 Dit evenement is echt een initiatief van Hearttarget omdat Folkert echt een watersporter in hart en nieren is. 4 jaar geleden zag hij voor het eerst kinderen genieten van de watersport tijdens een event van Optimist On Tour in Den Haag. Optimist On Tour is een initiatief van het Watersportverbond om kinderen van groep 6, 7 en 8 kennis te laten maken de de watersport. Folkert heeft Optimist On Tour naar Eindhoven gehaald en ervoor gezorgd dat het benodigde geld bijeen gebracht kon worden om het event te bekostigen.

Met financiële hulp van de gemeente Eindhoven, High Tech Campus, Brunel en Eurest is het ieder jaar weer een doorslaand success. Lagere scholen uit Eindhoven en omgeving staan ieder jaar weer te trappelen om mee te mogen doen en de kinderen van de medewerkers van High Tech Campus zien de werkplek van hun vader of moeder vanuit een hele andere kant! Wat een mooi plaatje ! Genieten met een grote (en zachte) “G” !

Wat vindt onze opdrachtgever ervan?

IMG_0740

Optimist On Tour – High Tech Campus Eindhoven