Persoonlijk leiderschap – storytelling

We hebben de kickoff 2018 ontwikkeld voor de top 250 leiders van een bedrijf in de automative industrie. Hiervoor hebben we oa de leiders van het managementteam geïnterviewd en hun persoonlijke verhalen gecombineerd in inspirerende films, welke zijn getoond bij de aftrap. Doel: verbinden, vertrouwen opbouwen en goed aansluiten op de bedrijfsdoelen van 2018. Als voorzitter van de dag begeleidden we het MT en zijn de managers geïnspireerd in diverse workshops om iedereen betrokken en ‘op snelheid’ te krijgen.

Wat was de uitdaging?

De CEO en zijn management team wilde de strategische koers voor de komende jaren helder en op een verfrissende wijze overbrengen aan hun top 250 leiders. Maar hoe dan? 

In samenwerking met onze zeer professionele partner FlameMedia hebben ieder lid van het MT gevolgd met een camera op plekken die voor hen persoonlijk van waarde zijn: de CEO tijdens zijn geliefde hobby -op zijn mountainbike in het bos- , de CHRO -de echte voetbalfan- in ‘zijn’ PSV voetbalstadion, de CFO aan het hardlopen de COO tijdens zijn wekelijkse duik in ijskoud natuurwater… 

Vanzelf ontstond een beeld van de mens achter de manager. Wat zijn hun drijfveren? Wat zijn de geleerde lessen van het leven? Waar krijgen ze energie van om zich volledig te geven voor het bedrijf waarvoor ze werken? Door een bijna psychologisch diepte interview in combinatie met de authentieke beelden is een beeld neergezet wat vertrouwen geeft. Vertrouwen in het management, de mens achter de manager, de visie…Vertrouwen om met elkaar te bouwen aan een geweldige toekomst!

Meer weten: we doen dit vaker. Hier krijgen we energie van.  Zie ook www.geefjezelfbloot.nl  

Wat vindt onze opdrachtgever ervan ?

Geef je bloot 🙂