Leiderschaps verandermanagement traject – DACH (Germany)

We ontwikkelden een inspirerend leiderschaps verandermanagement traject voor 60 verkoopleiders in de DACH-organisatie van een multinational. Deze reis, de “Star-missie”, duurde een heel jaa, met ieder kwartaal  off-site ‘landingen’ op verschillende ‘planeten’, elk met een speciaal thema: vertrouwen, communicatie, gedrag, mindset ed.  Allemaal om het volledige (hoogste!) Potentieel van het team te bereiken.

Wat was de uitdaging?

Na een reorganisatie traject (dat ook banen had gekost) moest het sales team zich weer met volle energie gaan richten op de toekomst en de te behalen doelen voor de komende jaren. Maar dat kan niet door eerst stil te staan. Stil te staan met wat gebeurt is en wat het effect op de individuen en het team is geweest. Hoe zit het met vertrouwen in het management? Houd ik mijn baan nog wel?

Samen door de verandercurve met zicht op een andere toekomst. Een toekomst die een andere mindset, een ander gedrag van iedereen vereist om met plezier de schouders er onder te zetten. Een mooie en intensieve gezamenlijke reis. 

Wat vindt onze opdrachtgever ervan?

De titel van de video