Female Tech Heroes conference 2019

Female Tech Heroes is een nieuw initiatief in de Brainport-regio, speciaal voor vrouwen die in de technologie werken. High Tech Campus Eindhoven: ‘We willen vrouwen inspireren in techniek, maar ook vrouwen die nieuwsgierig zijn naar tech’.

Waarom vrouwelijke Tech Heroes?
Organisatoren Ingelou Stol & Hilde de Vocht: ‘Op dit moment is het percentage vrouwen dat wereldwijd in tech werkt nog steeds relatief laag. ‘We werken in een omgeving die gedomineerd wordt door mannen en we hebben meer vrouwen nodig. Diversiteit is de sleutel tot succes. ‘

 

Tijdens dit mooie internationale event heeft Hearttarget een mooie interactive workshop gehouden: Unleash the power within: one life, live it!

 

Heb je soms het gevoel dat er zoveel meer dingen zijn die je zou willen doen, maar iets houdt je tegen? Weet dat je niet alleen bent! Maar wat te doen om een gelukkiger, meer compleet leven vol energie te creëren? Laten we een interactieve reis starten om te ontdekken wat onze professionele en levensstijl keuzes beïnvloedt en hoe we meer van ons echte potentieel kunnen gebruiken!

Wat vindt men van deze workshop?

“Unleash the power within – One life, live it!”